Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

17. 01. 2017. 12:39 >> 12:16

IZ URE TVRDE

"Grbović najgori predsjednik opštine"

Predsjednik Opštinskog odbora Ure Nikšić, Rade Milošević, saopštio je da je Veselin Grbović "ubjedljivo najgori predsjednik Opštine ikada", te da "svi ekonomski pokazatelji nedvosmileno ukazuju na tu činjenicu".

 

"Za vrijeme mandata Veselina Grbovića i njegovog stručnog tima, nezaposlenost u Nikšiću je najveća u posljednjih 10 godina, ako poredimo sa 2012. godinom onda se radi o rastu za čak 56%. To znači da je skoro 2.000 više nezaposlenih, od čega je 85 odsto žena", saopštio je Milošević.

On je podsjetio da je Grbović poznat po izjavama da će dug opštine svesti na pozitivnu nulu za dvije godine mandata, ali da na kraju njegovog mandata "bliže je dugu od 40 miliona eura nego pozitivnoj nuli".

"Takođe ga karakteriše i blizak odnos sa firmom Mehanizacija i programat koja je dobila skoro sve poslove od kada je Grbović na čelu opštine. Da li zbog toga što u toj firmi radi supruga predsjednika opštine ili zbog nekih drugih dogovora, to će biti predmet našeg interesovanja i djelovanja u narednom periodu", kazao je Milošević.

Smatra i da je poražvajuća činjenica za sve Nikšićane da prvi čovjek grada živi u Podgorici.

"Građanski pokret URA će u narednom periodu pokrenuti pitanje određenih tendera koji su realizovani pod sumnjivim okolnostima, a koji su se realizovali tokom prosle godine", najavio je Milošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније