Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

17. 01. 2017. 16:26 >> 16:03
23

POZIV REPUBLIKANACA

Medojević na Trampovoj inauguraciji

Predstavnik Nacionalnog komiteta Republikanske stranke SAD Kris Fusner pozvao je prvog čovjeka Pokreta za promjene Nebojšu Medojevića na inauguraciju novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trampa.

"Normalizacija odnosa SAD i Rusije, koju najavljuje predsjednik Tramp bi znacajno relaksirala stanje u Crnoj Gori, ali i cijelom regionu, koji bi  konačno mogao da se posveti ubrzanim ekonomskim institucionalnim reformama, u cilju pokretanja razvoja i suočavanja sa siromaštvom, nezaposlenošću i korupcijom i političkim uticajem organizovanog kriminala , kao najvažnijim strukturnim problemima", istakao je Medojevic na sastanku sa Fusnerom.

Kako je saopšteno iz PzP-a, predsjednik te partije je čestitao pobjedu Trampa na predsjedničkim izborima u SAD "i iskazao snažna očekivanja svih prodemokratskih struktura u Crnoj Gori da će nova administracija SAD promijeniti dosadašnju politiku ignorisanja ozbiljnih demokratskih deficita i tolerisanja antidemokratskih i autoritarnih politika i praksi korumpiranog režima u Crnoj Gori, kao i žrtvovanja vrijednosti demokratije zbog geostrateških interesa". 

 

 

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније