Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

17. 01. 2017. 18:51 >> 18:29

PODRŠKA SDP-U

Stanić na kongresu holandske PvdA

Portparol Socijaldemokratske partije Mirko Stanić učestvovao je na Kongresu vladajuće Radničke partije Holadnije (PvdA) koji je održan proteklog vikenda u Utrehtu. SDP i PvdA imaju vrlo dobru saradnju već duži niz godina, posebno kroz aktivnosti Fondacije Max van del Stoell koja funkcioniše u okviru holanske sestrinske partije, saopštili su iz SDP-a.

Kako se navodi u saopštenju, u okvoru Kongresa je organizovano posebno vrijeme za predstavljanje stanja u svakoj od zemalja iz kojih su prisustvovali gosti, pa je tako Stanić imao priliku da predstavi SDP- ovo viđenje stanja u Crnoj Gori i rješenja te partije za krizu u kojoj se naša zemlja nalazi.

"Posebno interesovanje poslanika u holandskom parlamentu i ostalih delegata Kongresa je izazvalo pitanje navodnog državnog udara na dan izbora i data je puna podrška naporima SDP-a da se ovo pitanje do kraja rasvijetli", naodi se u saopštenju.

Takođe, SDP je dobio punu podršku za svoj ekonomski program koji se, kako se navodi, odnosi na pravedno oporezivanje i naplatu zaostalih poreza bez privilegovanih pojedinaca i kompanije, kao i ponovno pokretanje privrede na održiv način. 

"Posebno je pozdravljena borba SDP-a za očuvanje obale, nacionalnih parkova i drugih prostornih resursa Crne Gore", zaključuje se u saopštenju SDP-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније