Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

20. 01. 2017. 14:30 >> 14:11
4

VLAST U KOTORU

Predlog SNP-a prihvatljiv za DF

Iz Predsjedništva Demokratskog fronta saopšteno je da je predlog SNP-a o manjinskoj podršci svim opozicionim strankama u Kotoru prihvatljiv i da su zadovoljni što se u predvečerje izbora u Nikšiću pronašla formula za razvlašćivanje DPS-a u Kotoru.

 

“Predsjedništvo DF-a izražava zadovoljstvo što se u predvečerje izbora u Nikšiću pronašla formula za razvlašćivanje DPS-a u Kotoru i time poslat signal ukupnoj političkoj javnosti da je opozicija sa državnog nivoa sposobna da efikasno  radi zajedno, u pravcu ostvarenja glavnog cilja -  ponavljanja pokradenih parlamentarnih izbora i konačne pobjede nad DPS-om”, navodi se u saopštenju.

Oni predlažu da se već danas počne s poslom.

“Predsjedništvo DF-a  predlaže da već danas predstavnici stranaka koje imaju većinu u parlamentu Kotora sjednu za sto i u potpunosti razrade sve modele koalicionog aranžmana, kako bi ugovor na kojem će počivati buduća vlast u Kotoru bio čim prije zaključen”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније