Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me; Objavio: I. P. ]

24. 01. 2017. 12:36 >> 23:41
5

"MORALNI ČIN"

Gojković podnio ostavku

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Nikola Nikša Gojković, podnio je ostavku i dostavio je jutros skupštinskoj službi te lokalne samouprave.

 

Podsjećamo, Gojković je na tu funkciju vraćen presudom Upravnog suda Crne Gore.

Saopštio je na današnjem rpesu da je ostavka njegov moralni čin, a presuda kojom se poništava odluka Skupštine opštine o njegovom razrješenju satisfakcija.

Ipak, ocijenio je da u ovom momentu ne bi mogao da pruži na mjestu predsjednika Opštine ono što grad zaslužuje, zbog čega i podnosi ostavku.

Skupštinski kolegijum u Herceg Novom je jednogalsno odlučio da 3. februara budu odražene dvije vanredne sjendice Skupštine, prva o inicijativi 13 odbornika za skraćenje manadata postojećem odborbičkom sazivu, a druga, nakon nje, o presudama Upravnog suda kojima se poništava izbor Nataše Aćimović i razrješenje Nikole Gojkovića.

Iako u Građanskom savezu nijesu htjeli da kažu kako će glasati o inicijativi za skraćenje mandata Skupštine, u ovom momentu Herceg Novi je, sva je prilika ,blizu prijevremenih izbora.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније