Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

26. 01. 2017. 08:02 >> 07:39
19

JASAVIĆ SMATRA

Pozitivna platila cijenu promjena

V.d. predsjednika Pozitivne Crne Gore, Azra Jasavić, saopštila je da će ta partija na kongresu koji je zakazan za 26.maj odrediti dalje pravce djelovanja, te da će potvrditi svoju građansku profilaciju i činjenicu da su katalizator suštinskih promjena u Crnoj Gori.

 

Ona je istakla da je Pozitivna osnovana sa ciljem da u Crnoj Gori dođe do demokratske smjene vlasti.

"Nakon našeg pojavljivanja, ni vlast ni opozicija nisu ono što su bili prije, što je očigledno. Pozitivna Crna Gora bila je katalizator suštinskih političkih promjena u Crnoj Gori. Zbog toga je platila visoku političku cijenu, ali do promjena mirnim putem bilo je jedino moguće doći putem koji je prošla Pozitivna Crna Gora. Bio je to težak put za partiju, ali ljekovit za Crnu Goru. Vjerujem da će na Kongresu to biti konstatovano", rekla je Jasavić Dnevnim novinama.

Kazala je i da za sada ne razmišlja o poziciji predsjednika partije.

"Pozitivnu Crnu Goru sam osnivala sa Darkom Pajovićem. Nakon njegove ostavke, kao njegov zamjenik i osnivač Pozitivne učiniću sve da se kvalitetno pripremi i organizuje Kongres. Za sada ne razmišljam o poziciji čelnog čovjeka partije. Pripadam partiji koja je sve odluke donijela dogovorom i konsenzusom unutar nje same. Tako će biti i oko budućeg čelnog čovjeka Pozitivne", rekla je Jasavić.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније