Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

15. 02. 2017. 13:57 >> 14:14
17

BOŠKOVIĆ U BRISELU

Zadovoljni dinamikom ratifikacije

Ministar odbrane, Predrag Bošković, kazao je da je siguran da će proces ratifikacije Protokola o pristupanju Crne Gore NATO savezu biti završen do predstojećeg samita Alijanse.


On je, uoči ministarskog sastanka za Televiziju Crne Gore kazao da su, kad je u pitanju ratifikacija, zadovoljni dosadašnjom dinamikom.

"Očekujem da Crna Gora još jednom dobije snažnu podršku partnera. Ostale su još četiri zemlje da ratifikuju protokol. Mi smo sa dosadašnjom dinamikom više nego zadovoljni. Siguran sam da će ovih narednih par mjeseci, do sljedećeg samita, to pitanje biti završeno”, rekao je Bošković.

Podsjećamo, Protokol o pristupanju Crne Gore Alijansi dosad su ratifikovale 24 države članice NATO-a.


Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније