Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 02. 2017. 11:01   >>  10:44 7

ŠAHMANOVIĆ ODGOVORIO

Neka birači kažu ko više šteti BS-u

Glasači Bošnjačke stranke (BS) najbolje će znati da ocijene koliku je štetu partiji i Bošnjacima nanijelo moje, a koliko djelovanje Predsjedništva BS-a, saopštio je predsjednik Opštine Plav i funkioner BS-a, Orhan Šahmanović.

 

Reagujući na zaključke Predsjedništva BS-a sa sjednice od prije dva dana, da javni istupi i djelovanje Šahmanovića nanosi štetu partiji, predsjednik plavske Opštine podsjeća da Predsjedništvo BS nije učinilo ništa u proteklih desetak godina na realizaciji programskih načela.

Tako Šahmanović podsjeća na obećanje BS-a da će se zalagati za "utvrđivanje državnih simbola koji odgovaraju ustavnom uređenju, multietničkom i multireligiskom biću Crne Gore", te za "rješavanje statusa Sandžaka kao prekogranične regije".

"Ovo konkretno znači da će se BS zalagati za promjenu državnih simbola Crne Gore i afirmisanje statusa regije Sandžaka. Šta je na ovom planu uradila BS i Predjedništvo BS u proteklim godinama, neka procijene članovi i simpatizeri BS. Koliku je i kakvu štetu članovima BS i bošnjačkog naroda nanijelo njihovo ovakvo zalaganje, bolje reći nezalaganje, za navedena progamska načela, ocijeniće glasači BS. Takođe, birači BS-a će vjerovatno znati cijeniti i moju političku štetu koju sam nanio BS, svojim izjavama, ili štetu koju sam nanio nekim članovim Predsjedništva i onima koji u sadašnjem trenutku samo vrebaju neka atraktivna mjesta u Podgorici ne mareći za sva načela iz Programa BS, bolje reći mareći samo za one principe i načela sa kojima se neće zamjeriti koalicionom partneru", navodi se u reagovanju Šahmanovića.

On naglašava da je BS "valjda demokatska stranka koja bi trebalo da ima kapaciteta da prihvati i ona mišljenja koja ne odgovaraju pojedinim članovim Predsjedništva ili nekim malim karijeristima koji se šunjaju oko njih očekujući za njihovu bezrezervnu partijsku podršku neki poklon oličen u dobro plaćenom i rukovodećem radnom mjestu".

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније