Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 02. 2017. 12:11 >> 11:50
9

BEČIĆ I HLOBEN

Ne dozvoliti da nas DPS opet prevari

Lider Demokrata Aleksa Bečić saopštio je da se DPS-u, lideru te partije i premijeru, Milu Đukanoviću ili Dušku Markoviću, ne smije dozvoliti da nas još jednom prevare, te da se ovog puta mora ići po principu "uzmi ili ostavi".

 

Bečić je to danas saopštio ambasadoru Slovačke u Crnoj Gori, Romanu Hlobenu, tokom zajedničkog sastanka.

"Predsjednik Demokrata ponovio je već saopšteni stav da bez pomirenja nema smjene vlasti, ali ni istinskih promjena u Crnoj Gori. On je Hlobena podsjetio da su upravo Demokrate bile te koje su svojom kadrovskom ponudom, koja je predstavljala pravo osvježenje na političkoj sceni Crne Gore, pokrenuli talas koji je sada već nemoguće zaustaviti i koji će dati željeni rezultat – najbolji po naše društvo", saopšteno je iz Demokrata.

On je saopštio da je je za Demokrate neprihvatljivo da poreski dug bude na nivou od 720 miliona eura, a da Vlada saopšti kako će u ovoj godini moći da naplati svega 12 miliona.

Ipak, kako je saopštio, nije to toliko nerazumljivo imajući u vidu preduzeća koja su, najvećim dijelom, učinila da on bude toliki – rođačke, kumovske i prijateljske firme jedne uske grupe ljudi na čelu sa predsjednikom DPS-a.

"I tu, naravno, ima posla za tužilaštvo, koje je očigledno pod velikim političkim uticajem vrha DPS-a, jer naše prijave koje su išle prema njemu nijesu odbačene, pošto su na tako čvrstim dokazima zasnovane da ne mogu ni biti odbačene ili odbijene, ali one koje udaraju direktno 'u glavu' još uvijek kupe prašinu u fiokama", naglasio je Bečić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније