Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

16. 02. 2017. 19:13 >> 20:12
30

CILJ DESTABILIZACIJA CG

DPS: Iza protesta majki stoji DF

Demokratska partija socijalista ukazuje na to da iza okupljanja ispred zgrade Vlade Crne Gore ne stoje socijalni motivi, već da se radi o posljednjem pokušaju Demokratskog fronta, da po instrukcijama nalogodavaca iz inostranstva, ugroze mir i stabilnost u Crnoj Gori. Iz te partije su ocijenili da su, suočeni sa skorim sudskim epilogom njihovog učešća u pripremi terorističkog akta 16.oktobra, Mandić, Knežević i družina isturili ispred sebe svoje aktivistkinje u nastojanju da radikalizuju okupljanje.

"Današnji skup, koji se predstavlja kao protest zbog smanjenja naknada majkama zapravo je jasno politički motivisan i organizovan od strane Demokratskog fronta, u cilju destabilizacije bezbjednosnih prilika u Crnoj Gori. To su, svojim prisustvom ispred Vlade Crne Gore, pokazali i čelnici Demokratskog fronta, čiji je jučerašnji pokušaj nasilnih demonstracija ispred Parlamenta propao zbog slabog odziva građana", tvrde iz DPS-a.

Danas su pokušali da zloupotrijebe nezadovoljstvo jednog broja korisnica naknade za majke i da protest pretvore u politički miting, kažu iz DPS-a i dodaju da je lidersku poziciju ispred majki preuzela aktivistkinja DF–a Željka Savković, koja je govorila i na predizbornim skupovima DF-a uoči oktobarskih izbora. 

"Među najbučnijim ispred Vlade danas je bila poslanica DF-a Marina Jočić, koja je juče fizički nasrtala na kolege poslanike u Parlamentu", konstatuju iz DPS-a.

Iz te partije naglašavaju da su, upravo u nastojanju da zamaskiraju političku pozadinu, organizatori okupljanja stalno ponavljali da "ne pripadaju nijednoj političkoj opciji“ i da "skup nije politički motivisan“.

"Kada u prvim redovima stoje Mandić, Radulović i ostali "junaci“ iz DF-a, svima je jasno koliko su providni takvi pokušaji", zaključuju iz Demokratske partije socijalista. 

 

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније