Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

21. 02. 2017. 21:14   >>  20:53

ĐUKANOVIĆ PORUČIO

Država ima kapacitet da rješava probleme

Evropski i evroatlantski kurs Crne Gore nijednog trenutka nije doveden u pitanje, poručio je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović, navodeći da država ima kapacitet da, kroz institucije sistema, rješava aktuelne političke probleme.

On je, kako je saopšteno iz DPS-a, primio danas ambasadora Slovačke u Crnoj Gori Romana Hlobenja.

Hlobenj je, kako se navodi, istakao da je za Slovačku koja je privržena politici proširenja, Crna Gora uspješna evropska priča, i da će nastaviti sa odlučnom podrškom njenom putu ka NATO-u i Evropskoj uniji.

U saopštenju se kaže da je obostrano izraženo zadovoljstvo stalnim unapređenjem prijateljskih odnosa između dvije zemlje i istaknut značaj jačanja saradnje, prije svega na ekonomskom planu.

"Posebno je bilo riječi o aktuelnom političkom trenutku u Crnoj Gori. Đukanović je između ostalog istakao da evropski i evroatlantski kurs Crne Gore nijednog trenutka nije doveden u pitanje, i da država ima kapacitet da kroz institucije sistema rješava i aktuelne političke probleme", saopšteno je iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније