Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 02. 2013. 15:53 >> 15:52
1

LOKALNI IZBORI – NIKŠIĆ

Liberali u koaliciji sa DPS i SDP

Liberalna partija Crne Gore će, na lokalnim izborima u Nikšiću, nastupiti sa Demokratskom partijom socijalista i Socijaldemokratskom partijom.

Tu odluku donio je Predsjednički kolegijum, odnosno  Predsjedništvo LPCG, na sjednici na kojoj je analizirana politička situacija u Crnoj Gori, kao i organizacione aktivnosti partije od trenutka povratka u državni Parlament.

 

„Potvrđen je prijedlog Opštinskog odbora Liberalne partije Nikšić, o koalicionom nastupu sa DPS-om i SDP-om, na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, koji će se održati 9. marta“, saopšteno je našem portalu iz LPCG.

Interes Liberalne partije je, kako je saopšteno, da predsjednik stranke Andrija Popović ostane na mjestu poslanika u državnom Parlamentu, a da se odredi njihov referentni kandidat ili kandidatkinja za direktora Uprave za mlade i sport, koja je u fazi osnivanja, shodno predizbornom koalicionom sporazum sa DPS-om. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније