Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

23. 02. 2017. 16:40 >> 16:16
11

DF PORUČIO

Ambasade NATO država da se ne miješaju

Demokratski front (DF) optužio je danas ambasade pojedinih NATO država da se miješaju u unutrašnje odnose u Crnoj Gori.

"Njihove aktivnosti i potpisi se registruju od naručivanja namještenih anketa, do otvorenog miješanja u formiranje vlasti u Crnoj Gori i poziva opoziciji da prekine bojkot parlamenta", rekao je poslanik Jovan Vučurović.

On je ocijenio da se sve to obavlja uz finansijsku i medijsku podršku raznih "bjelosvjetskih propalica" koje prvenstveno ne mogu da se pomire sa promjenama na geopolitičkom planu.

"Koliko god bila jaka finansijska "injekcija", koju su marionete iz crnogorske vlasti i pojedini režimsko-nezavisni mediji dobili iz tih krugova da šire brutalne laži o DF-u i drugima u opoziciji, oni neće moći prevariti građane, a posebno ne mogu obeshrabriti DF na putu do slobode", kazao je Vučurović.

Prema njegovim riječima, predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, koji je odavno postao potrčko i agentura nekih službi, i koji stoji mirno i pred trećim sekretarima pojedinih ambasada, kreće se u začaranom krugu.

"Zavisan od raspoloženja svojih nalogodavaca na spoljnom planu, a suočen sa ogorčenim i osiromašenim narodom u Crnoj Gori koji je decenijama brutalno pljačkao", rekao je Vučurović.

Kako bi se prikrilo Đukanovićevo služenje, prije svega ambasadama NATO država, i ekonomsko i moralno uništavanje Crne Gore od njegovog režima, pažnja javnosti se, smatra Vučurović, pokušava usmjeriti na druge teme, "a diktator uporno traži unutrašnje i spoljne neprijatelje".

"Tako imamo stalne pokušaje plasiranja gluposti – da se Đukanovićevo služenje NATO savezu koji je ubijao građane Crne Gore predstavlja kao patriotizam, a zalaganje za bliske odnose sa našim istorijskim saveznicima kao nešto sumnjivo. Što se tiče DF-a, nikada nećemo pljunuti na naše pretke i istorijsku Crnu Goru tako što ćemo se okrenuti protiv naših istorijskih saveznika, bez kojih ne bi ni bilo Crne Gore", poručio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније