Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 02. 2013. 16:24 >> 16:24

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Sumnjaju u regularnost prikupljanja potpisa

Potpisivanje podrške za nezavisnog predsjedničkog kandidata Rada Bojovića u opštinskoj komisiji (OIK) u Podgorici dešava se pod sumnjivim okolnostima – saopšteno iz Bojovićevog štaba.

Portparol Bojovićeve kampanje Milena Bešić saopštila je da se Bojoviću smanjuje broj potpisa. Obrazlažući takve tvrdnje Bešić je podsjetila da su mediji ranije objavili da je Bojović do četvrtka u 16 sati u Glavnom gradu prikupio 195 potpisa, da su danas saznali da je posljednji potpis podrške registrovan pod rednim brojem 178.

„Istovremeno, građani koji podržavaju našu kandidaturu uredno nam javljaju redni broj pod kojim su dali potpis i naše informacije dodatno upućuju na sumnju u ispravan rad OIK Podgorica”, kazala je Bešić.

Bešić je navela da će izborni štab ubuduće uredno obavještavati javnost o broju prikupljenih potpisa za Bojovića u svim crnogorskim opštinama, kao i svim drugim okolnostima koje prate proces kandidovanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније