Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

27. 02. 2017. 16:45 >> 16:27

SD PORUČUJE

Ključ budućnosti NK u rukama građana

Socijaldemokrate Nikšića su ozbiljni, predani i stručni ljudi, koji su uvijek bili i ostaće na usluzi građanima u cilju razvoja i prosperiteta Nikšića, saopšteno iz te partije.

"Poštovani građani Nikšića dobro razmislite kome ćete posle 12. marta povjeriti da u vaše ime upravlja gradom. Ključ za budućnost Nikšića je u vašim rukama. Samo zajedno možemo nastaviti da doprinosimo daljem ukupnom razvoju našeg grada. Smatrajući da benefiti razvoja Nikšića ne smiju biti privilegija pojedinaca, već moraju biti ravnomjerno raspoređeni i svima dostupni, bićemo partneri svim građanima Nikšića, kako bismo zajedničkim snagama unaprijedili život svih nas", saopštio je predsjednik i kandidat za odbornika SD Nikšića, Momčilo Mićunović.

On je istakao da Socijaldemokrate govore rezultatima svog rada, ne napadaju niti blate, te da s njima nema neizvjesnosti.

"Uvjeren sam da će sugrađani prepoznati naše dosljedno zalaganje za vrijednosti izvorne socijaldemokratije, te da ćemo od 12. marta, uspostavljajući drugačiju političku kulturu, zajedno činiti naš grad boljim mjestom za život", zaključio je Mićunović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније