Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

27. 02. 2017. 18:45   >>  18:19

HERCEG NOVI

SD: Građani zaslužuju više ozbiljnosti

Umjesto prepucavanja i želje da se makar i par mjeseci bude na vlasti, građani Herceg Novog zaslužuju mnogo više ozbiljnosti, profesionalnosti i odgovornosti od političkih struktura, ocjenjuju Socijaldemokrate povodom aktuelnih političkih dešavanja u tom gradu.

"Nažalost, Novljanke i Novljani su žrtve višegodišnjeg političkog mrcvarenja, a ova predstava dostiže svoj vrhunac, samo par mjeseci prije vanrednih izbora zakazanih za 7. maj. Nastavljaju se i lutajući politički eksperimenti u kojima postojeća opozicija hoće da mijenja vlast sa partijom koja je bila u vlasti i imala u njoj značajne čelne funkcije", ocijenili su iz SD. 

Iz te partije poručuju da ovo neodoljivo podsjeća na ponašanje jedne partije na državnom nivou izgubljene u vremenu i prostoru, koja polako ali sigurno postaje marioneta DF-a. 

"Na sreću, građani Herceg Novog više ne nasijedaju na pregršt politikanstva i praznih obećanja i okreću se novim, modernim i evropski orjentisanim strankama koje mogu i hoće da vrate Herceg Novi na mjesto koje mu pripada", kažu Socijaldemokrate.

Socijaldemokrate, kao nezaobilazni progresivni faktor buduće vlasti, spremne su, kako kažu, da u izbornoj kampanji ukažu građanima ne sve nedostatke dugogodišnje neuspješne politike, koja je vladala ovim gradom i da, u saradnji sa svim dobronamjernim i ozbiljnim subjektima, rade na rješavanju nagomilanih problema u korist svih građana Herceg Novog. 

"Socijaldemokrate imaju program i ozbiljne, stabilne, profesionalne ljude koji su spremni da naš grad izvedu iz dugogodišnje krize i da ga vrate na mapu značajnih turističkih i ekonomskih destinacija, kako u Crnoj Gori tako i u regionu", poručuje se u saopštenju ove partije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније