Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 06. 2013. 13:37 >> 13:54
2

22. JUNA

Popović: O koaliciji naredne sedmice

Sjednica Predsjedničkog kolegijuma i Glavnog odbora Liberalne partije, koja je trebalo da bude održana preksjutra, biće odgođena za 22.jun, kaže za radio Antena M, lider liberala Andrija Popović.

Na sjednici je između ostalog trebalo da bude razgovora o ispunjavanju koalicionog sporazuma sa DPS-om.

"Moram reći da su tu neke stvari pokrenute, kao što je poznato, da je na naš prijedlog naš proslavljeni sportista Igor Vušurović imenovan za vršioca dužnosti direktora Uprave za mlade i sport, kao nestranačka ličnost, da bismo pokazali da je u Crnoj Gori na djelu previše partitokratije i da bi svi trebalo malo da razmišljaju da na neke funkcije treba da dođu ljudi koji su stručni, a ne partijske ličnosti. Sam sporazum ima dosta toga što treba realizovati ja ne znam koliko će to vremenski trajati i kako će se naši partijski organi odnijeti prema svemu tome", kazao je Popović.

Podsjetimo, Popović je ranije kazao da ta stranka neće prihvatiti da se koalicioni sporazum sa Demokratskom partijom socijalista sprovodi djelimično, te da ako se kompletan sporazum ne realizuje sa tačnim i striktnim datumima, ta partija će nastaviti samostalno.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније