Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

01. 03. 2017. 13:54   >>  13:29 1

REAGOVANJE SDP-A

Presuda Pavićeviću, vrijeđanje zdravog razuma

Nepravosnažna presuda da se bivši predsjednik opštine Bar i visoki funkcioner DPS osudi na godinu zbog zloupoterbe službenog položaja i nanošenja 1,7 miliona eura štete građanima Crne Gore predstavlja još jedan nevjerovatan primjer rasula kaznene politike crnogorskih sudova, saopšteno je iz Socijademokratske partije Crne Gore (SDP).

“Ovakva kaznena politika posljednji je udar i na pravo, pravdu i zdrav razum u Crnoj Gori. Sa pravom javnost postavlja pitanje da li je kaznena politika sudova u nekim slučajevima u službi prava i pravde ili se kaznena politika sprovodi u službi DPS-a i njegovih visokih funkcionera, koji su pokrali građane Crne Gore”, navodi se u saopštenju SDP-a,.

Iz te partije kažu da je nakon ovakvih skandalozno niskih osuda, bolje biti kriminalac, nego biti pošten i odgovoran čovjek.

“Javnost je sa pravom uznemirena i u nevjerici, a ko i ne bi. Osumnjičene za vršenje terorizma u pokušaju osuđuju na pet mjeseci, bivše gradonačelnike i visoke funkcionere DPS za krađu 1,7 miliona na 12 mjeseci. Normalan će se zapitati - đe je ovdje pravo i pravda?”, navodi se u saopštenju.

Umjesto da se javni funkcioneri osuđuju na najstrožije kazne zbog korupcije, i tako se da primjer da se ova pošast krene iskorjenjivati – sudovi, kako kažu iz SDP-a,  svojim odlukama vrijeđaju zdravu logiku crnogorskih građana. 

“Ukradite 10 metara drva iz državne šume jer vas muka tjera da ugrijete porodicu, ležaćete u zatvoru dvije godine, a kada visoki funkcioner DPS-a ukrade milione ležaće godinu dana. Naravno, sad će DPS reći, mi koji na ovo ukazujemo smo izdajnici Crne Gore. Lako je biti patriota na DPS-PINK-Informer način. Pokradi građane za milione i ležaćeš 12 mjeseci. Što više kradeš od građana i manje ležiš u zatvoru veći si DPS-PINK-Informer patriota”, navodi se u saopštenju SDP-a.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније