Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

20. 03. 2017. 20:59   >>  20:34 9

VUČUROVIĆ PORUČIO

"Režim izdao, predali teritoriju"

Razgraničenje je veliki problem, a posebno je veliki problem što je režim dozvolio da oko naše granice odlučuje samoproglašena republika Kosovo, kazao je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

"Kada je riječ o EU integracijama, prvo se mjere unutrašnje prilike u državi, pa kada se zaokruže svi ti elementi, onda se otvara pitanje granica. U Crnoj Gori je danas situacija takva da se ona maltene nalazi na ivici sukoba, parlament ne funkcioniše, vlada je bez legitimiteta, pravosuđe su zarobile kriminalne bande, a čestiti i pošteni narod se nalazi na ulicama, u prvom redu predvođen majkama", poručio je Vučurović na zvaničnoj Fejsbuk strani Fronta.

On je saopštio da je režim "izdao sve što je tradicija i istorijska Crna Gora, i koji kao takav ne može da vodi odgovornu politiku, već samo ide ka novoj izdaji koja uključuje i prodaju i predaju teritorije Crne Gore, i to onima koji nikada nijesu bili naši prijatelji".

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније