Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

23. 03. 2017. 14:00 >> 13:37
21

DF PORUČUJE

Katnić da ne brine za sigurnost

Specijalni državni tužilac, Milivoje Katnić, ne mora da brine da će mu neko ugroziti zdravlje, a najveća opasnost mu prijeti od onih koji su ga zloupotrijebili za režiju lažnog udara, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

 

Reagujući na navode Dnevnih novina da Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) i Uprava policije raspolažu operativnim informacijama da se sprema atentat na Katnića, iz DF-a su saopštili da je najveći problem glavnog specijalnog tužioca taj što će morati "u zakonskoj proceduri da se suoči sa vlastitom prošlošću".

Oni su Katniću poželjeli dug život, da bi, kako su kazali, bio u prilici da se "resocijalizuje, pokaje, postane bolji čovjek i suoči sa grijehovima koje je počinio" služeći bivšem premijeru Mila Đukanovića.

"DF se odavno zalaže za to da lustraciji moraju biti podvrgnuti svi oni koji su masovno i sistematski kršili ljudska prava, a Milivoje Katnić je školski primjer osobe koju bi trebalo lustrirati. U Crnoj Gori ima onih koji su rane radove, odnosno kršenje ljudskih prava, počeli kao pripadnici komunističke agenture, a danas se lažno predstavljaju kao demokrate, borci za vladavinu prava i nalaze se na prvoj liniji 'evroatlantskih integracija'", saopštio je DF.

Navode da se iz aviona vidi da je "najnoviji tekst u režimskim medijima, o navodnoj ugroženosti Milivoja Katnića, osmislio Beba Popović, koji nastavlja da manipuliše Katnićem i državnim aparatom Crne Gore".

"Zapravo, on je i ranije, još od vremena ubistva Zorana Đinđića, bio zadužen za pravljenje raznih tajnih dogovora, smišljanje spletki i manipulisanje ne samo sa pojedincima, nego i čitavim jedinicama. Taj britanski agent pokušava i u ovom slučaju da kod Katnića, kao što je ranije radio sa premijerom Đukanovićem, proizvodi strah pričama o ugroženosti života i opasnostima od atentata. Beba Popović računa da uplašene i zbunjene osobe predstavljaju lak plijen za pletenje agenturne mreže koja treba da posluži za realizaciju ciljeva njegovih nalogodavaca, a ako ne žele to da rade on će smisliti način šta da radi sa neposlušnima", naveli su iz DF-a. 

U tom kontekstu se, kako saopštavaju, "plasiraju priče o atentatima, opasnostima, žrtvama, blindiranim autima, pojačanim obezbjeđenjima, proizvodi se atmosfera sraha, a sve samo sa jednim ciljem - da meta ove propagande nastavi bespogovorno da sprovodi svako uputstvo koje dobija od svoga nalogodavca".

"Istovremeno se pokušava nanijeti šteta političkim protivnicima tako što ćete njihovu legitimnu borbu za odbranu vlastite časti i dostojanstva da pretvorite u nekakvu problematičnu i sumnjivu akciju", saopštio je DF.

 

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније