Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

24. 03. 2017. 14:43 >> 14:18
8

DPS MEDOJEVIĆU

Skreće pažnju s procesa protiv DF-a

Izjava lidera PzP-a, Nebojše Medojevića, da mu je ugrožena bezbjednost predstava je za skretanje pažnje sa procesa koji se vodi protiv DF-a, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

 

"Glavni komedijaš crnogorske političke scene Nebojša Medojević izveo je danas novu predstavu za skretanje pažnje javnosti. Kad god njegovi PzP i DF urade ili pripremaju nešto protivzakonito i antidržavno, Medojević se izjada kako mu je, navodno, život ugrožen. To je već oprobana matrica, ne samo njegova, već i njegovih političkih saboraca – dizati prašinu da bi se prikrila sopstvena nepočinstva", saopštio je DPS.

Medojevićeve ocjene, kako su naveli iz DPS-a, imaju samo jednu svrhu.

"Da skrenu pažnju sa procesa koji Specijalno tužilaštvo vodi zbog pokušaja terorističkog napada 16. oktobra 2016. godine, a u koji su upleteni i lideri DF-a. Takođe, nije slučajno što je Medojević čitav niz laži izrekao u danu kada je počelo suđenje DF-u zbog finansijskih malverzacija u toku predizborne kampanje. Niti je njemu život ugrožen od bilo koga iz DPS-a, niti je istina bilo što od onoga što je izgovorio na konferenciji za novinare, već pokušava da sa naslovnih strana i iz udarnih vijesti skine priču o svim nepočinstvima koje su on i njegovi politički saborci iz DF-a imali namjeru da učine Crnoj Gori i njenim građanima", saopštio je DPS.

Kazali su i da se "ko zna šta tek može očekivati od Medojevića kada na dnevni red dođu onih 100.000 dolara keša koje je automobilom prevozio njegov šura i vozač".

U DPS-u smatraju i da je dobro što je Medojević obavijestio "međunarodne prijatelje" o, kako su ocijenili, spektakularnim rezultatima njegove "istrage". DPS cijeni i da će to biti još jedna prilika da se na međunarodnim adresama ponovo uvjere sa kim "oni i mi imamo posla".

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније