Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 06. 2013. 17:43 >> 17:43
4

STRUČNJAK ZA SVE

DPS: Danilović kao Medojević

Goran Danilović čvrsto gazi stopama svog novog partijskog saborca Nebojše Medojevića, tvrde iz Demokratske partije socijalista. „Osim što se bezuspješno, kao i Medojević, bavi vođenjem politike preko društevnih mreža, naprasno je od filozofa postao i stručnjak za aluminijumsku industriju i ekonomiju uopšte“, tvrde u toj partiji.

Nema tih ustavnih promjena koje će spasiti našu aluminijumsku industriju, napisao je Danilović na svom Fejsbuk profilu, tvrdeći, povodom KAP-a, da nema toga čarobnjaka koji će nas spasiti novih poreza i vraćanja dugova nastalih iz kombinacija na relaciji: privatizacija - Đukanović - tajkuni.

„Marginalizovan u matičnoj Novoj i DF-u, Danilović je uporan u uzaludnim pokušajima da crnogorske građane uvjeri u ispravnost naopake politike koju vodi“, tvrde iz DPS-a, navodeći da o zainteresovanosti Danilovića i DF-a za probleme KAP-a i radnika najbolje govori činjenica da nijesu ni prisustvovali skupštinskoj raspravi o ovoj temi, jer su imali prečeg posla – još su brojali preostalih 3 odsto glasova sa predsjedničkih izbora.

„Niti su ponudili rješenje za KAP, niti su saopštili konačan rezultat“.

Iz vladajuće partije tvrde da Danilović besprizornim neistinama pokušava da uznemiri javnost, priželjkujući bankrot.

„Da su Danilović i družina makar dio energije koju ulažu u bjesomučnu opsesiju Milom Đukanovićem uložili u napredak Crne Gore na svim poljima, danas bismo svi bili mnogo srećniji. Opsesivna mržnja sprječava ljude da napreduju i stvaraju, pa su tako i oni ostali zaglavljeni u prošlosti, kada su svu energiju ulagali u nestanak Crne Gore“, konstatuju iz DPS-a.

Iz Službe DPS-a za informisanje tvrde da,  dok čitav državni aparat ulaže maksimalne napore da se prevaziđu ekonomski problemi i unaprijedi život građana, Danilović i njegova družina ulažu jednake napore da unazade Crnu Goru i vrate je makar deset koraka unazad u procesima evropskih i evroatlantskih integracija.

„I dalje ne shvata da je sva Crna Gora, sem grupice sličnih njemu, daleko odmakla i da zaustavljanja nema“, poručuju iz DPS-a Daniloviću.

„Prije nego što se naredni put pozabavi vladajućim partijama, bilo bi dobro da obrati pažnju na urušavanje u sopstvenim redovima, koje je počelo onog trenutka kad je upravo Danilović smijenjen sa mjesta šefa izbornog štaba“, zaključuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније