Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

05. 04. 2017. 08:14 >> 17:03
13

SADA IH JE 51

CG dobija još jednu političku partiju?

U Crnoj Gori će uskoro biti osnovana još jedna politička partija, čiji će članovi biti, u najvećem broju, bivši funkcioneri i simpatizeri Demokratskog fronta, Ure, Pozitivne i Demosa, saznaju Dnevne novine iz dobro obaviještenih izvora.

 

Prema saznanjima DN, inicijalni sastanak osnivača nove partije trebalo bi da se održi tokom ove sedmice, a za sada je poznato da će među njima biti bivši poslanici Demokratskog fronta Jelisava Kalezić i Zoran Miljanić.

Osnivači planiraju da novu političku stranku profilišu kao partiju ljevice koja će okupiti sve one opozicionare koji su nezadovoljni sadašnjim položajem i nastupom njihovih partija. 

Inače, prema podacima Registra političkih partija od prošle godine u Crnoj Gori je registrovana 51 politička partija, od čega su 2016. registrovane četiri. Ovo bi bila 52 partija.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније