Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

19. 04. 2017. 20:20 >> 19:54

PORUČUJE SNP

Novom ne trebaju nerad i obmane

Prethodne dvije godine dokazale su da su građani Herceg Novog bili prevareni obećanjima DPS-a, poručili su iz Socijalističke narodne partije. Novom trebaju znanje, stručnost i odgovornosti, a ne nerad, javašluk i obmane, kazali su iz te partije.

U SNP-u tvrde da Novi ima sve predispozicije da bude bogato, sigurno i prosperitetno mjesto za život. 

"Ono što mu sada, prije svega, nedostaje jeste da ponovo ima dobru upravu, koja će biti servis svih građana, a ne tajkunskih lobija. Novi ne smije biti plijen DPS-a, već ponovo grad na ponos čitave Crne Gore", poručili su iz SNP-a.

Ta partija nastavila je sa predizbornim aktivnostima u Herceg Novom u okviru kojih je održan sastanak članova stranke sa područja Mjesne zajednice Baošići.

Kandidati sa liste "SNP-Socijalistička narodna partija Herceg Novi-mr Danijela Đurović - Ustani i pobijedi - Samo za Novi“, Vesna Samardžić, Peko Petijević i Milena Begović definisali su prioritetne projekte za Baošiće.

Njihova realizacija, kako su kazali, unaprijediće razvoj ovog poznatog ribarskog mjesta i podići kvalitet života svih njegovih mještana.

Među prioritetima su donošenje DUP-a Baošići i planiranje razvoja turizma sa lokacijama za manje hotele, uz očuvanje ambijentalnih vrijednosti i kulturne baštine, kao i obezbjeđenje svih preduslova za izgradnju hotelskog kompleksa „Carine“.

"Adaptacija plivališta u moderni poslovni centar, sanacija putne mreže  u lokalnim zeseocima: Polet, Dubci, Lug, Norveško naselje, Zlatnik, Zaušje, Bigovići, kao i proširenje i rekonstrukcija puta do crkve, sanacija parapeta, rasvjete i asfaltiranje kompletnog šetališta-priobalnog puta", među prioritetima su SNP-a za Baošiće

Tu su i izgradnja sekundarne kanalizacione mreže za naselja koja, kako kažu iz SNP-a, nijesu pokrivena u njihovom prošlom mandatu, kao i regulisanje odvođenja atmosferskih voda na čitavoj teritoriji Baošića. U SNP-u planiraju i gradnju kapele u ovom naselju, kao i uređenje javnih površina (parkirališta, trotoara, urbanih površina, dječijih igrališta, ozelenjavanje skverova.

"Namjenskim korišćenjem sredstava od Morskog dobra i boravišne takse obezbjedićemo uređenje obale kroz investicije izgradnje novih kupališta i proširenje postojećih", navode iz SNP-a

Ta partija je među svoje prioritete ponuđene građanima Baošića navela i podršku sportu i afirmisanje zdravih stilova života  kroz sponzorisanje sportskih klubova sa teritorije Baošića, izgradnju vježbališta na otvorenom („street workout“), ali i turističku valorizaciju antropogenih resursa kroz promociju tradicionalnih bokeških vrijednosti (kultura, običaji, kuhinja, muzika)  i organizaciju zabavno-sportskih manifestacija u okviru Praznika mimoze i Baošićkog ljeta.

"Kao nova vlast od 8. maja vratićemo naš grad na stazu domaćinskog i odgovornog upravljanja. Zato - Ustani i pobijedi, samo za Novi! Socijalistička narodna partija – čista Desetka", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније