Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

19. 04. 2017. 22:00 >> 21:34
3

DPS DEMOKRATAMA

Ne idu crvene tufne na Ralf Loren košulje

Zašto su baš Demokrate izabrale temu cinizma nije poznato, ali, cinično je pričati o poštenju, a dugovati novac, poručili su iz Demokratske partije socijalista.

Odbornički kandidat DPS-a Miroslav Mijanović poručuje da Demokrate i dalje duguju dnevnice u iznosu od 20 eura mladima koje su angažovali da propagiraju njihova predizborna obećanja. 

"Cinično je pričati o kriminalu, a kriminalce iz svojih redova zapošljavati u Budvi. Demokrate ni nakon šest pokušaja nijesu objasnili javnosti ko su navodni kriminalci koji su bili na skupu Demokratske partije socijalista u Herceg Novom. Cinično je pričati o zapošljavanju mladih, a zapošljavati kumove, svastike, braću od tetke ili strica. Demokrate nijesu demantovali nepotizam u zapošljavanju u Budvi i Kotoru", poručuje Mijanović odgovarajući na tvrdnje Demokrata da DPS mlade ljude svojom katastrofalnom politikom tjera da svoju sreću traže van Herceg Novog i van Crne Gore. 

"Cinično je pričati o moralu, a kititi se tuđim perjem. Demokrate nijesu objasnili kolegama iz opozicije kako to da su sami pobjednici lokalnih izbora u Budvi i Kotoru, koji su održani istog dana i istog sata kada i parlamentarni izbori, čije rezultate ne priznaju i zbog kojih bojkotuju državni Parlament", podsjeća Mijanović. 

Poručuje da je cinizam staviti crvene tufne na Ralf Loren košulje od 120 eura.

"Cinizam je odricanje i preziranje svih kulturnih i društevnih vrijednosti. Mi znamo ko su Demokrate u Herceg Novom. Zato i reagujemo na svaku laž. I ovom pirlikom zahvaljujemo Demokratama što su svojim rječnikom, djelima, vrijednostima i prošlošću, olakšale izbor građanima Herceg Novog - ili časni, pošteni i sposobni ljudi ili pričalice i varalice u Ralph Lauren košuljama od 120 eura sa crvenom tufnom", zaključuju u DPS-u. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније