Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 04. 2017. 12:25   >>  12:09 1

HLOBEN SAOPŠTIO

Slovačka kvalitetan partner CG

Slovački ambasador u Podgorici, Roman Hloben, saopštio je da njegova zemlje podržava spoljno-političke cijeve Crne Gore.

 

Sa Hlobenom je danas razgovarao generalni direktor Direktorata za politiku odbrane, Ivica Ivanović.

"Ambasador Hloben je pohvalio izvanredne uspjehe Crne Gore u evroatlantskim integracijama, ističući da njegova zemlja snažno podržava spoljnopolitičke ciljeve Crne Gore, te da će nastaviti da bude kvalitetan partner Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore na svim poljima saradnje", navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Ivanović je, kako je saopšteno, informisao ambasadora o napretku Crne Gore u realizaciji svojih razvojnih prioriteta, kao i o onim koji se tiču vanjske i regionalne politike.

"Sagovornici su se saglasili da su razmjena iskustava na polju NATO integracija od velikog značaja za Crnu Goru. Ivanović se zahvalio na podršci koju Slovačka Republika pruža Crnoj Gori u obuci kadrova Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore. Ambasador Hloben je istakao uvjerenje da će dalja saradnja dvije zemlje u oblasti odbrane biti značajno osnažena, na šta svakako ukazuje i predstojeća posjeta ministra odbrane Slovačke Republike Crnoj Gori kao budućoj članici NATO saveza", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније