Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

23. 04. 2017. 22:03 >> 21:39

DPS HN

Građani u fokusu Izbornog programa

Članovi Savjeta mladih DPS Herceg Novi nastavili su da predstavljaju građanima Herceg Novog Izborni program i Izbornu listu, dok su Petar Porobić, nosilac liste i Slobodan Radović Krušo, predsjednik Opštinskog odbora DPS razgovarali sa građanima na gradskoj pijaci.

"Direktan razgovor sa građanima, razumijevanje za probleme koje iznose i velika volja koju imamo da istaknute probleme riješimo, suština je naše kampanje", kazao je nosilac liste DPS-a Petar Porobić. 

Kazao je dfa je DPSm, pojedinačno, najjača partija u Herceg Novom. 

"Tako će biti i poslije izbora. U našem fokusu su ljudi, obični ljudi koji žive u našem prelijepom gradu. Razgovarao sam sa vrijednim i poštenim ljudima koji rade i stvaraju. Zato ćemo se boriti za Novljane i razvoj našeg grada. Veoma me obradovalo izuzetno veliko interesovanje građana za naš Izborni program. Iskoristio sam priliku da u direktnom razgovoru sa građanima istaknem naše opredjeljenje da više povezujemo poljoprivredu i turizam, da zajedno vodimo grad, da gradimo bolju budućnost za mlade", zaključio je Porobić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније