Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan, Objavio: I. P. ]

25. 04. 2017. 08:07 >> 07:44
43

MILIĆ O GLASANJU NA CT

Okačite odluku "mačku o rep"

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić poručio je juče da ne prihvata odluku o ulasku Crne Gore u NATO koja će biti donijeta u parlamentu, niti je smatra obavezujućom.

On je rekao da ga takva odluka ne obavezuje.

"Ni mene, ni SNP ne obavezuje nikakva odluka ovakvog parlamenta, gdje postoje poslanici koji nijesu izabrani slobodnom voljom građana, niti je prihvatamo. Što se mene tiče, mogu je okačiti mačku o rep. Ovu 'Skupštinu' zakazanu za 28. april ove godine na Cetinju posmatram jednako kao i onu koju su Macolini i 'crnogorski federalisti' zakazali za Petrovdan, 12.jula, 1941. godine. I tada su govorili 'o neophodnosti okretanju civilizovanome Zapadu i vrijednostima koje baštine najrazvijenije zemlje tog vremena'. Istorija nas uči kako su tadašnje generacije odgovorile na 'odluke Petrovdanske skupštine'", napisao je Milić na svom Fejsbuk profilu.

 

Пратите нас на

Коментари43

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније