Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

25. 04. 2017. 12:06 >> 11:40
2

KOPRIVICA DEMOSU

Upoznajte se s gradom pa pišite saopštenja

Kandidat za odbornika Demokratske partije socijalista u Herceg Novom, Stevo Koprivica poručio je kolegama iz Demosa da se sljedići put bolje obavijeste prije nego što napišu predizborna saopštenja.

 

On je reagovao na oujavu Demosa da je lokalna vlast DPS-a u Novom, pored nebrige i zanemarivanja potreba svojih građana, prepoznata je i po tome što se nije obazirala na volju zadužbinara iskazanu u testamentu. Oni su kazali da prema kući Iva Andrića vlast nema odnos kakav bi morala da ima.

“Dakle, kuća velikog pisca Iva Andrića nije zadužbina. Pisac je kuću prodao! U toku četrnaestogodišnjeg vakta koalicije SNP i svi ostali, kuća je bila mehana u najmu sve sa pjevaljkama, svadbama i ispraćajima. I ako  pada  kiša, sa šatorima u đardinu. U tom periodu kuća je ozbiljno devastirana, o čemu postoji pisana i video dokumentacija”, kaže Koprivica u saopštenju.

Od prošle godine traju aktivnosti oko rekonstrukcije i određivanja kulturološke profilacije nekadašnjeg doma Iva Andrića.

“Elem, upoznajte se sa gradom da bi ga više voljeli, pa sa ljubavlju i znanjem pišite predizborna saopštenja, uvaženi kulturobrižnici. Ujedno, stvarno ne uzmite za zlo što vas obavještavamo o činjenicama poznatim svima osim vama. Projekat Evropske prijestonice kulture je onomad okončan i stvarno nema potrebe da ulazite u tuđe i već odkoračane korake. Nemojte što zamjeriti, već se sledeći put obavjestite prije nego štogod napišete”, naveo je kandidat za odbornika u novskom DPS-u.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније