Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

27. 04. 2017. 18:48 >> 18:24

MARKOVIĆ PORUČIO

Završiti ključne projekte u Novom

Hercegnovska obala i primorje su čisti i izazovni za svakog investitora, a u narednom periodu uložiti dodatne napore kako bi u Herceg Novom bili završeni ključni infrastrukturni projekti, na koje se oslanja turistička privreda i omogućava kvalitetniji život svakog građanina, saopštio je zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS), Duško Marković.

On je, kako je saopšteno iz DPS-a, boravio danas u Herceg Novom, gdje je obišao Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Meljinama i obavio razgovore o završetku radova na gradskom kolektoru, a potom na nekoliko lokacija u gradu razgovarao sa građanima Herceg Novog.

“Marković je istakao važnost projekata poput Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, posebno za opštine koje se oslanjaju na turizam kao glavnu privrednu granu”, navodi se u saopštenju. 

U Postrojenje je do sada, prema riječima Markovića, do sada uloženo 16 miliona eura, a čitav projekat je vrijedan ukupno 27 miliona eura.

„Hereg Novi je nesumnjivo prestižna turistička destinacija na ovom dijelu Jadrana“, kazao je Marković i dodao da će Vlada zajedno sa Opštinom u dijalogu sa izvođačem radova obezbijediti da saobraćajnice duž hercegnovske rivijere ubrzo budu na potrebnom nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније