Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj. [ Pobjeda ]

28. 04. 2017. 08:30 >> 08:13
6

KORDIĆ PORUČILA

Novljani neće dva puta nasjesti na isti trik

Nosilac liste „DF – Novi ili on“ Simonida Kordić u razgovoru za Pobjedu ističe da je DPS 2014. godine došao na vlast zahvaljujući jednoj vrsti izborne prevare i grube manipulacije izbornom voljom naroda i da je teško vjerovati da će građani dva puta nasjesti na isti trik.

 

Ne sumnja u pobjedu opozicije nakon čega će, kako kaže, za sva vremena okončati praksu koju je prethodna vlast uspostavila - da Novljane u sopstvenom gradu tretira kao građane drugog reda, da mirno gleda kako im se otima i rasprodaje imovina, otpuštaju radnici, zatvara bolnica

“DF to sigurno neće mirno gledati, kao što ne gleda mirno kada režim cinično manipuliše građanima, frizira biračke spikove, ukida naknade majkama, a nagrađuje svoje poslušnike astronomskim platama”, kazala je Kordić.

Dodala je da onako kako se tvrdo i beskompromisno bore za svakog poštenog građanina Crne Gore, jednako će biti dosljedni u vršenju lokalne vlasti.

“ Želimo da demonstriramo kako se efikasno, savjesno, pošteno upravlja gradom. Iako je decenijama šikaniran od strane Podgorice, Herceg Novi nije siroče. DF će generisati sve svoje kontakte sa privrednicima, kulturnim djelatnicima, kao i političke kontakte u regionu, prije svega Srbiji i Republici Srpskoj, ali i u našoj dijaspori i inostranstvu, kako bismo obezbijedili podršku za sve one razvojne projekte koji čekaju da ih neko pokrene”, kaže ona.

Smatra da su “režim i njegovi eksponenti” u prethodnoj vlasti tretirali su Novi kao trinaesto prase koje treba na brzinu prodati i uzeti od njega što se uzeti može.

“Počećemo sa realnim i ostvarivim projektima kojima se unapređuje ambijent, poput konačne rekonstrukcije šetališta, otvaranja lokalne samouprave prema građanima kroz ispostave građanskog biroa u pojedinim mjesnim zajednicama, pa sve do rješavanja pitanja zdravstve zaštite Novljana otvaranjem mogućnosti za osnivanje opšte gradske bolnice u formi javno-privatnog partnerstva. Realnim i stalnim, postepenim a sigurnim razvojem, Herceg Novi zaista može da bude ono što je i prirodno - Opatija južnog Jadrana”, kazala je Kordić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније