Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

28. 04. 2017. 17:38 >> 17:11
2

SDP - URA

Peticijom protiv prodaje Instituta

Od subote, 29. aprila, koalicija SDP URA – Vazda će pokrenuti potpisivanje peticije za zaustavljanje prodaje Insitututa “Dr Simo Milošević“ i na štandovima specijalno postavljenim za tu namjenu. Forum žena i mladi koalicije VAZDA nastaviće i akciju pod nazivom „Vazda vam cvjetalo“, saopštili su iz koalicije.

"Nakon što su prošle subote Novljanima podijelili preko petsto sadnica, i izazvali veoma pozitivne reakcije, mladi i žene koalicije SDP – URA  su se odlučili za nastavak ove akcije", navodi se u saopštenju ove koalicije.

Građane Herceg Novog pozvali su da peticiju potpišu na štandovima kod parka Boke i kod Pionirskog parka u Igalu od 10.30 do 12.30 sati.

"Učinimo Herceg Novi ljepšim i zajedno sačuvajmo naveći turistički resurs našeg grada", zaključuje se u predizbnornoj poruci koalicije SDP - URA.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније