Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

29. 04. 2017. 11:45 >> 11:19

VUKASOVIĆ PORUČIO

Mladi nosioci promjena u Novom

Kandidat na listi Socijaldemokrata Ilija Vukasović izjavio je da Socijaldemokrate šansu za razvoj Herceg Novog vide upravo u pružanju šanse mladima, da kroz moderniji i inovativniji sistem obrazovanja, nauke i tehnologije, dobiju više mogućnosti za lični razvoj, zapošljavanje i konkurentnost na tržištu rada.

“Smatramo da je potrebno zalagati se za otvaranje novih radnih mjesta za zapošljavanje mladih ljudi, a to je moguće postići promovisanjem i razvijanjem preduzetničke aktivnosti mladih, što bi u velikoj mjeri riješilo problem njihove nezaposlenosti”, kazao je Vukasović.

On kaže da SD okuplja veliki broj mladih ljudi, jer smatra da su mladi nosioci promjena i potencijal za razvoj i prosperitet Novog.

“Razvojem turizma, otvara se mogućnost i za veće zapošljavanje mladih, pa turizam zajedno sa preduzetništvom predstavlja realnu šansu i otvara mladima prostor, da žive, rade i stvaraju u svom gradu, ali i da daju nesebičan doprinos razvoju Herceg Novog”, navodi se u saopštenju.

Ukasović navodi da veliki broj mladih Novljana podržava SD.

“Mladi kod Socijaldemokrata prepoznaju istinsko zalaganje za dobrobit društva u cjelini, te je primijetan sve veći broj mladih Novljanki i Novljana, koji vole svoj grad i pridružuju nam se na putu ka dostizanju jednog od najznačajnih ciljeva, a to je Herceg Novi kao moderan evropski grad, koji svima pruža jednake mogućnosti za rad i razvoj, grad prosperiteta i razvijenog turizma”, zaključio je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније