Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

29. 04. 2017. 13:10 >> 14:05
3

ĐUKANOVIĆ I VUJANOVIĆ

Čestitke Iljiru Meti

Predsjednici države i DPS-a, Filip Vujanović i Milo Đukanović, uputili su čestitke Iljiru Meti, povodom njegovog izbora za predsjednika Republike Albanije.

 

"U ime građana Crne Gore i lično, upućujem Vam iskrene čestitke na izboru za Predsjednika Republike Albanije. Uvjeren sam da je Vaš izbor u najboljem interesu Albanije, te jačanja regionalne stabilnosti i saradnje u regionu. Koristim priliku da iskažem poštovanje za sadržajne odnose Crne Gore i Albanije. Naša stalno rastuća saradnja oslanja se na tradicionalnom prijateljstvu i obostranom interesu za napredak naših država i ostvarivanju prosperiteta građana. U tom duhu želim da saopštim ličnu spremnost zajedniče posvećenosti na jačanju veza između naših država, saradnje u okviru NATO-a i ubrzanja evopskih integracija", saopštio je Vujanović.

Uz prijateljske želje za uspjeh i ličnu sreću u obavljanju ove odgovorne dužnosti, Đukanović je izrazio uvjerenje da će Meta nastaviti da daje lični pečat svestranom razvoju dobrosusjedskih odnosa naših prijateljskih naroda i zemalja.

Podsjećamo, Meta je do sada bio predsjednik albanskog parlamenta koji ima 140 mjesta, a za izbor mu je bila potrebna podrška 71 poslanika.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније