Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

29. 04. 2017. 15:01 >> 15:41
2

U HERCEG NOVOM

Nema vlasti, bez Crnogorske

Nakon lokalnih izbora u Herceg Novom, bez Crnogorske, neće moći a se formira vlast u Herceg Novom, poručili su iz ove političke partije.

Kandidat za odbornika u lokalnom parlamentu,Igor Lakićević, saopštio je da je ubijeđen da će Crnogorska biti najveće i najprijatnije iznenađenje ovih izbora u Herceg Novom.

Predsjednica Programskog savjeta Crnogorske, Anđela Ivanović, saopštila je da je glas za Crnogorsku u Herceg Novom glas za bolji život u gradu, ali i glas za državu Crnu Goru.

"Naš program, naši principi i naši prijedlozi, koje iznosimo tokom kampanje, će poslije izbora biti osnov za pregovore o formiranju vlasti u Herceg Novom”, dodala je Ivanović.

"I samo da se zna. Crnogorska želi da državu Crnu Goru svaki njen građanin i državljanin s ponosom osjeća kao svoju državu i da bude privržen njenim temeljnim ustavnim načelima. To je princip od kojeg uvijek polazimo u svim pregovorima u kojima učestvujemo, na svakoj tački naše države Crne Gore pa i u Herceg Novom", navela je Ivanović.

 

                              

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније