Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

29. 04. 2017. 14:53 >> 14:27
1

POPADIĆ PORUČIO

Evidentna nervoza u koaliciji SDP-URA

Koordinator Socijaldemokrata Crne Gore za Herceg Novi Milan Popadić preporučio je GP URA da umjesto performansa sa konferencijama za štampu u prirodi i saopštenjima iz Novog “gdje bi u samostalnom nastupu imali malo bolji rezultat nego u Nikšiću”, usmjere energiju na dalje moljakanje stranih ambasadora kako bi im opravdali svoj izostanak sa jučerašnje istorijske sjednice crnogorskog parlamenta na kojoj je Crna Gora stavila tačku na svoju suverenost i teritorijalni integritet.

 

U reagovanju na saopštenje predsjednika novskog odbora Građanskog pokreta URA Nikole Radmana koji je kazao da je SD najveća ekološka katastrofa, Popadić ironično kaže das u se zaista potresli zbog najnovijeg saopštenja partije, “odnosno pokreta nekoliko građana Crne Gore”.

“Riječ je o "partiji" koja u posljednjih godinu dana nije samostalno izlazila ni na jedne izbore, a podsjećamo crnogorsku javnost da ih je u navedenom periodu itekako bilo i to šest lokalnih i parlamentarni izbori. Pardon, imali su par stotina glasova u Kotoru. Takođe, radi se o političkoj gromadi koja na pojedinim lokalnim izborima ni listu nije mogla da sastavi. Preciznosti radi, navedeni neuspjeli politički eksperiment, ako dva njihova poslanika pretvorite u broj birača, ne bi prešao ni cenzus na parlamentarnim izborima”, navodi se u saopštenju.

On kaže da su u Herceg Novom su nastavili niz koalicionih nastupa jer im je to jedini način da makar negdje, pokušaju da zakuče cenzus.

“Mada je, nakon jedva prikupljenih potpisa podrške za koalicionu izbornu listu u Herceg Novom, evidentna velika nervoza u koaliciji “SDP URA - Vazda da nam DF bude gazda”, što rezultira sada već javnim ispoljavanjem netrpeljivosti između navedenih "građanskih" partnera”, navodi se u saopštenju I dodaje:

“Za razliku od njih, Socijaldemokrate Crne Gore su na svih sedam izbora izašli samostalno i osvojili parlamentarni status u svim lokalnim sredinama i na državnom nivou. Tako će biti i u Herceg Novom gdje ćemo, naravno samostalnim nastupom, osvojiti značajnu podršku građanki i građana tog grada i postati nezaobilazni činilac buduće vlasti.”

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније