Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Vijesti, Objavio: I. P. ]

30. 04. 2017. 08:35 >> 08:18
6

UMJESTO JELIĆ

Mustafić na čelu ZZZCG?

Visoki funkcioner Bošnjačke stranke (BS) Suljo Mustafić najozbiljniji je kandidat za funkciju direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG), kojim je od 2008. godine upravljao bračni par Zoran i Vukica Jelić, potvrđeno je "Vijestima" iz dva izvora.

 

Vlada bi potpredsjednika Skupštine u prethodnom mandatu i šefa poslaničkog kluba BS pretposljednjeg skupštinskog saziva mogla imenovati na tu poziciji na prvoj narednoj sjednici.

Mustafić, međutim, nije želio da komentariše ovu informaciju.

"Vijesti" podsjećaju da je Mustafić jedan od rijetkih visokih funkcionera BS koji je nakon oktobarskih parlamentranih izbora ostao bez funkcije u državnoj upravi, iako su mu navodno nuđene neke visoke pozicije.

BS u Vladi ima potpreds j ednika Rafeta Husovića, ministra rada Kemala Purišića, ministra saobraćaja Osmana Nurkovića, dok Željezničkim prevozom i Željezničkom infrastrukturom upravljaju Eldin Mucović, odnosno Hasim Dacić, a direktor Zavoda za školstvo je Rešad Sijarić.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније