Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

30. 04. 2017. 13:05 >> 12:39
1

KRIVOKAPIĆ PORUČILA

Da HN bude grad mladih

Cilj Socijaldemokrata je Herceg Novi koji će mladim ljudima pružiti mogućnosti za razvoj i ostvarivanje sopstvenih potencijala, što se može postići jedino njihovim aktivnim učešćem u procesu donošenja odluka i kreiranja politika, saopštila je kandidatkinja za odbornicu Jovana Krivokapić.

Socijaldemokrate smatraju da su mladi ljudi spremni da preuzmu odgovoronost za svoje planove, akcije, izbore, ali i za razvoj grada.

“Zato je potrebno zalagati se za osnaživanje mladih Novljanki i Novljana, da bismo se unapređivali u oblasti učenja i rada, ali i drugim oblastima u kojima se mogu primjenjivati i sticati sposobnosti i kompetencije, koje su od značaja za cijelu društvenu zajednicu”, navodi se u saopštenju.

Krivokapić kaže da SD želi da Herceg Novi bude grad mladih, u kojem ostaju i u kojem imaju sve uslove da se ostvare na ličnom i profesionalnom planu.

“Grad koji nam pruža mogućnost zapošljavanja, ali i zasnivanja porodice. Grad u kojem stvaramo, za koji stvaramo i za čiju budućnost preuzimamo odgovornost. Naš cilj je Herceg Novi koji će mladim ljudima pružiti mogućnosti za razvoj i ostvarivanje sopstvenih potencijala, što se može postići jedino aktivnim učešćem u procesu donošenja odluka i kreiranja politika”, ističe Krivokapić.

Ona smatra da omladina svojim aktivizmom, savremenim idejama i odgovornim kritičkim pristupom treba da podstiče prioritetne društvene procese, zato je za Herceg Novi od velikog značaja uloga mladih u politici.

“ Socijaldemokrate ostavljaju prostor mladima, a to dokazuje činjenica da  se na našoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, nalazi veliki broj mladih, obrazovanih i perspektivnih ljudi, koji su društveno korisni, odgovorni, preduzimljivi i imaju ideje za razvoj našeg grada”, navodi se u saopštenju I dodaje:

“Socijaldemokrate mladima nude politiku primjerenu interesovanjima, a u skladu sa sveobuhvatnim zalaganjem za jačanje položaja mladih u našem gradu, jer smatramo da samo na taj način možemo graditi Herceg Novi u kojem je pored turizma, najveća investicija ulaganje u mlade, za razvoj grada po našoj mjeri.“

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније