Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

30. 04. 2017. 15:24 >> 14:58
10

REAGOVANJE MLADIH DF-A

"Marković da kaže ko su naši, a ko njihovi"

Mladi Demokratskog fronta Herceg Novi protestuju zbog izjave premijera Duška Markovića, prenesenu u TV dnevniku TV CG 29. aprila, u kojoj je najavio gradnju Osnovne škole u Igalu, ali da ne bi volio da pregovara oko toga s nekom lokalnom upravom, koja, nije iz Demokratske partije socijalista, saopšteno je iz DF-a.

“Marković je sasvim otvoreno, ali i krajnje neoprezno, saopštio kako je spreman da za DPS putem ucjena kupuje glasove u Herceg Novom. Najavio je direktno da će se graditi Osnovna škola u Igalu, pritom uz svoje tradicionalno „ali“. To jest, uz ucjenjivački uslov tipičan za sve rigidne političare i sisteme. Direktno je kazao da će gradnje škole biti, ali, kako reče – ne bi volio da pregovara oko toga s nekom lokalnom upravom, koja, kako reče „nije naša“. Dakle, sad su se i djeca iz Igala pojavila kao moneta za potkusurivanje i sredstvo namicanja glasova Novljana. Pa će, ako roditelji glasaju DPS, onda škole biti a, ako ne glasaju, onda djeca ima da čekaju neka druga vremena”, saopštili su mladi DF-a.

Oni ovuizjavu premijera smatraju ucjenom preko budućnosti djece Herceg Novog, “bez imalo skrupula, javno, direktno za medije”.

“Mladi DF-a Herceg Novog protestuju zbog ovakvog ponašanja premijera, koji je, što svako inače zna u Crnoj Gori, više sekretar Đukanovića nego stvarni premijer. No, neka u ovom slučaju objasni građanima ko su ti naši, a ko su njihovi. I nek kaže po čijem zadatku je došao da vrbuje i lobira građane, po čijoj naredbi se direktno uključio u političku kampanju DPS-a na otvoren i flagrantan način ucjenjujući Novljane da radi svoje djece daju glas režimskoj partiji. Ako je i od Markovića, mnogo je”, zaključeno je u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније