Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

03. 05. 2017. 21:35 >> 21:10
8

DEMOKRATE DPS-U

"Uzalud vam Koštunica, gotovi ste"

Uzalud Petar, uzalud Beba, uzalud Koštunica, podmetanja i neistine, DPS je gotov na nedjeljnim izborima u Herceg Novom, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Oni su, odgovarajući na jučerašnje saopštenje DPS-a, u kome se navodi da su Demokrate javno priznali da i u novom vijeku dosljedno baštine vrijednosti već zaboravljenog srpskog političara Vojislava Koštunice, reciklirajući njegov neuspješni slogan – “Prkos, ljekovito bilje protiv tiranije”, naveli da je nervoza DPS-a, uoči neminovnog poraza na izborima u Herceg Novom, dostigla tačku usijanja.

"Nakon što su odredili kleptomana za koordinatora, zatim doveli specijalistu za valjanje u blatu na javnoj sceni, da im po ko zna koji put pokuša vaditi fleke, te nakon što su upregli svoje doskorašnje partnere u vršenju vlasti sa lokala koji su građane prevarili prošli put, evo se opet Koštunica vadi iz naftalina. Dakle, Milo najavljuje da će, osim Bebe, i Koštunica doći da mu pomogne u ovih par dana", kaže se u reagovanju Demokrata.

Oni se pitaju da li je moguće da Đukanović i Porobić ne znaju da nema tih monstruoznih izmišljotina i neistina, udbaških podmetačina i bezumnih naklapanja koji će u svega par dana pred izbore prekrojiti volju građana.

"Volju koja će 7. maja udariti konačan pečat promjenama u Novom, a i širom otvoriti vrata padu trodecenijskog režima", sigurni su u Demokratskoj Crnoj Gori.

Oni tvrde da više ni Đukanovićevi najbliži saradnici ne dovode u pitanje nokaut DPS-a.

"Pošto ga, izgleda, još uvijek nijesu obavijestili da je gotovo sa njegovom politikom u Herceg Novom i da je njegov režim na aparatima u cijeloj Crnoj Gori, prije bismo rekli da Milo na mala vrata uvodi Koštunicu u svoj kabinet. I pored svih službi koje mu preko Duška Markovića i dalje stoje na rapsolaganju, Đukanović, izgleda još uvijek nije svjestan da su Demokrate pobjednici, a on i njegovi gubitnici. Nije svjestan da se prkos primio među građane, a da se izmišljotine i bljuvotine njega i njegovih službi ne mogu i nikad neće primiti", zaključuju Demokrate i obećavaju DPS-u "kolektivno izvrtanje iz fotelja".

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније