Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

05. 05. 2017. 17:25 >> 16:59
28

DPS SAOPŠTIO

DF pokušava da spere ljagu u Beogradu

Bježeći iz Podgorice zbog sudskog postupka koji se protiv njih vodi, bojkotovani od građana Novog, lideri Demokratskog fronta očajnički spas traže u posjeti predsjedniku vlade Srbije, i to dan pred izbore - u sred izborne ćutnje, saopštio je Opštinski odbro DPS-a Herceg Novi.

"Nakon teškog debakla koji su doživjeli juče od građana Herceg Novog, lideri Demokratskog fronta (DF) paničnu ispomoć pokušavaju da nađu u Beogradu. Naime, danima pompezno najavljivani završni skup ovog saveza, pretvorio se u pravi fijasko, sa ne više od 200 djece i omladine koji su na praznom trgu čekali koncert. Pritisnuti ehom praznine gradskog trga čak su i lideri DF-a poslije 20-ak minuta morali da napuste skup", navodi se u saopštenju.

Iz hercegnovoskog DPS-a su kazali da DF pokušava da spere ljagu u Beogradu.

"Umjesto da se upitaju da li je prazan hercegnovski trg odgovor građana na njihova nedjela, na njihovu izdaju i pokušaj da 16. oktobra građane Crne Gore uvuku u bratoubilački rat, Andrija Mandić i družina pokušavaju da svoju sramotu "operu" u Beogradu. Ostalo je nejasno da li će u delegaciji Fronta biti novi član i glavni promoter, pjevač Vlada Georgijev ili će vođstvo ovog saveza Aleksandru Vučiću ponijeti snimljeni CD sa njegovih nastupa u primorskim diskotekama na kojima vedeta Fronta nastupe počinje primitivnim uvredama i psovkama na račun novizabranog predsjednika Srbije", navodi OO DPS Herceg Novi.

Poručili su da Novljani vole svoj grad i svoju državu, i da će se tu odlučiti ko će vladati ovim gradom.

Novljani vole svoj grad i svoju državu, i tu će se odlučiti ko će vladati ovim gradom.

Пратите нас на

Коментари28

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније