Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

05. 05. 2017. 17:47   >>  17:23 61

ODGOVOR ĐUKANOVIĆU

DF: HN je većinski srpski

Herceg Novi je većinski srpski i duhom svjetski, poručili su iz Demokratskog fronta.

Oni su danas odgovorili na sinoćne poruke lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića sa završne konvencije DPS-a. Đukanović je, podsjetimo, kazao da je Herceg Novi kapija Crne Gore ka Evropi, poručio da Herceg Novi nije srpska varoš, nego crnogorski ponos i ocijenio da, prvi put u dugoj i svijetloj istoriji Crne Gore, u DF-u imamo izdajnike koji se ponose svojom izdajom. 

"Kako se predsjednik DPS-a Milo Đukanović ponosio Herceg Novim vidimo u Vektra Boki, u Brodogradilištu, u Južnom Jadranu… 

Vjerovatno je imao poseban nalet ponosa kad je prodao jedinu bolnicu u Novom ili kad je cinično iz njegove vlade, u maniru Marije Antoanete, poručivano Novljanima – neka se liječe u Kotoru!  Vjerovatno se i aktuelni premijer ponosi kada kaže da je dobro što se oni do sad nisu mnogo bavili Novim da ne bi završio kao Budva, jer kad oni počnu da se nečim ponose to obično završi u džepovima uže porodice i bliskih prijatelja", odgovorili su iz DF-a. 

Dodali su da "Đukanovićev ponos ima cijenu, kao što ga je imalo njegovo srpstvo, kao sto će ga imati i njegovo crnogorstvo, samo ako se pojavi kupac".  

"Herceg Novi je većinski srpski i duhom svjetski. To je sinoć na trgu u najboljem svijetlu demonstrirala i “raspojasana četnicka banda” doktora nauka, magistara, profesora, ljekara, dobrih domaćina, predanih radnika, očeva, majki koje stečajni upravnik podgoričkog režima naziva pučistima i lenjivicama koje radije sjede kod kuće za 250 eura nego da rade kao robovi njihovih privatnih tajkuna. To je srpski i novski i svjetski duh koji ne pristaje na vazalstvo u sopstvenoj državi i ne trpi jaram koji mu oni nude. Đukanoviću se to ne sviđa, jer to nema cijenu", kažu iz DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари61

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније