Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

11. 05. 2017. 08:22   >>  07:56 16

VLAST U NOVOM

Demokrate zovu na pregovore

Demokratska Crna Gora uputila je poziv Demokratskom frontu (DF), Novskoj listi, Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP) i koaliciji Socijaldemokratske partije i Građanskog pokreta URA na pregovore o formiranju vlasti u Herceg Novom.


Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata, Stevan Katić, kazao je da su sa predsjedništvom Novske liste imali konsultacije kako bi se dogovorili o prvom terminu održavanja sastanka o formiranju vlasti.

"Napravili smo konsultativni razgovor da bismo znali kada su svi tu jer su mnogi otputovali iz grada nakon izbora. Čekamo da nam jave, i nakon toga organizovaćemo zvaničan sastanak“" rekao je Katić Dnevnim novinama.

Na pitanje koga je zvao na pregovore o formiranju vlasti, Katić je odgovorio da su poziv dobile iste partije kao u Kotoru i Budvi.

"Pozvali smo DF, koaliciju SDP-URA, SNP i Novsku listu. Pregovaraćemo jer je sezona na pragu, tako da pregovori moraju da budu završeni što prije", dodao je Katić.

On je, na konstataciju da je bila negativna kampanja između Demokrata i DF-a prilikom izbora u Herceg Novom, rekao da na lokalnom nivou nije bilo problema u komunikaciji između njih.

"Mi smo u Novom sarađivali i bili u kontaktu svakodnevno, možda je bilo turbulencija između centrala u Podgorici, međutim mi nemamo nikakav problem sa DF-om", naveo je Katić.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније