Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

17. 05. 2017. 10:05 >> 09:48
10

ČLANOVI GO IZ ULCINJA

Milić da podnese ostavku

Lider SNP-a Srđan Milić trebalo bi da podnese ostavku na tu funkciju, te da se na vanrednom kongresu izabere novo stranačko rukovodstvo, ocijenili su članovi Glavnog odbora SNP iz ulcinjskog odbora, Andrija Ćetković, Peđa Milićević, Dragan Mirović i Srđan Stojanović.

 

Oni u zajedničkom saopštenju navode da postaje indikativno ćutanje centrale na zbivanja u SNP-u.

"Vjerujemo da je upravo takvo njihovo ponašanje i dovelo do toga da smo danas pred trećim rascijepom u poslednjih pet godina, te da još jedno cijepanje naša partija ne bi mogla da izdrži, jer bi joj u tom slučaju prijetio nestanak sa političke scene", navodi se u saopštenju.

Smatraju da bi to bilo loše za ukupnu političku scenu, kao i za državu Crnu Goru uopšte.

"A bio bi grijeh i zbog svih onih koji su ovu političku partiju stvarali i ponosno nosili njenu političku ideju slobode, jednakosti, ravnopravnosti, socijalne pravde. Mi, članovi Glavnog odbora SNP iz Ulcinja, smo u kontinuitetu, na partijskim organima, ukazivali na greške rukovodstva partije, a one su, po našem mišljenju, bile brojne. Nudili smo i rešenja koja su bila umjesna, a vjerujemo da su mogla doprinijeti oporavku partije kojoj smo dali sve što smo mogli", istakli su funkcioneri SNP-a.

Svi apeli, traženja, molbe, pisana obraćanja, bila su, kako kažu, uzaludna.

"Na mnoga od naših obraćanja, umišljene veličine koje se nalaze na čelu naše Partije, nisu nas udostojile ni odgovora. Zbog svega navedenog i stanja u partiji, smatramo našom moralnom obavezom da se javno oglasimo i ponovimo naše stavove koje smo zastupali na partijskim organima. Srđan Milić trebalo bi da podnese ostavku i da na vanrednom kongresu Socijalistička narodna partija izabere novo rukovodstvo, a da rukovođenje partijom do kongresa preuzme Vuksan Simonovic, zajedno sa predstavnicima najjačih opštinskih odbora SNP -a", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније