Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

18. 05. 2017. 08:00 >> 07:34
6

MARKOVIĆ OCIJENILA

SNP uskoro bez uticaja

Stanje u SNP-u, kao jednoj od najjačih političkih stranaka, dovedeno je do toga da postoji mogućnost da ta partija nema nikakav uticaj na političkoj sceni Crne Gore. Krivac za to isključivo je predsjednik partije Srđan Milić, ocijenila je Danijela Marković, bivša poslanica SNP-a.

 

Marković je poručila da SNP ne zaslužuje "da jedan čovjek bude kočnica razvoju partije i njen grobar".

"Poslije dopisa iz svih gradova i ovakvog stanja u partiji, Milić bi morao podnijeti ostavku. Očekujem da će imati i ljudske i moralne snage da podnese ostavku da bi spasio partiju", kazala je Marković.

Ona je podsjetila da su iz nekoliko opštinskih odbora – iz Berana, Bijelog Polja, Kolašina i Plava, uputili dopise Miliću tražeći da podnese ostavku i zakaže kongres na kojem bi SNP izabrala novo rukovodstvo.

Marković je kazala da rukovodstvo SNP-a nikada nije analiziralo šta je dovelo do toga da je partija od parlamentarnih izbora 2012. godine "pala" sa 16 na devet mandata.

"Stanje u partiji se ne popravlja. Na posljednjim parlamentarnim izborima 2016. godine SNP je 'pala' sa devet na tri mandata, a partije koje su nastale iz SNP-a osvojile su više poslaničkih mjesta. Ni tada se nije analiziralo stanje, kao ni na izborima u Tivtu, Kotoru, Budvi i Herceg Novom, gdje je evidentan pad naših odborničkih mjesta. Za to stanje uvijek je krivac predsjednik, jer on rukovodi partijom", rekla je Marković. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније