Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

22. 05. 2017. 10:06   >>  09:39 30

DPS PITA

Kome u Kotoru smeta nezavisna Crna Gora?

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić, ili neko iz njegovog okruženja izdao je nalog za uklanjanje banera sa čestitkom Dana nezavisnosti iznad gradskih vrata, ocijenjeno je iz kotorskog odbora DPS-a.

 

"Taman smo se ponadali da nova vlast u Kotoru baštini tekovine 21. maja, a oni nas demantuju. Iako je predsjednik opštine čestitao građanima Kotora Dan nezavisnosti, ubrzo se pokajao zbog toga. Naime, on ili neko iz njegovog okruženja izdaje nalog komunalnoj policiji za sklanjanje banera iznag gradskih vrata, koji je postavio OO DPS Kotor, kojim je čestitao Dan nezavisnosti svim građanima", saopšteno je iz kotorskog DPS-a.

To je, navode iz DPS-a, bilo jedino obilježje u Kotoru da je Dan nezavisnosti.

"Možda im je zasmetalo što su to građani sa oduševljenjem prihvatili i komentarisali. Čudnovato je da potpredsjedniku iz redova SDP-a Nedoviću, koji je na toj funkciji kontinuitet vlasti, to nije smetalo dok je bio u koaliciji sa DPS-om. Sad mu smeta i daje nalog Komunalnoj policiji da ga ukloni. Očito da se i SDP utopio u Demokratski front i da je samo njihova marioneta", saopštio je DPS, uz poruku da će, kao i do sada, obilježavati sve državne praznike Kotoru, a posebno Dan nezavisnosti i Dan državnosti, "jer je to tekovina koju neće promjeniti neke nove demokrate".

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније