Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

25. 05. 2017. 19:31 >> 19:05

CG - LETONIJA

Brojne mogućnosti za saradnju

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović i novoimenovani ambasador Letonije u Crnoj Gori, Vilmars Heninš istakli su da postoje brojne mogućnosti za produbljivanje saradnje dvije države, te da Crnu Goru i Letoniju vezuje stalna borba za slobodu i očuvanje državnog i nacionalnog identiteta.

"Brajović je čestitao ambasadoru stupanje na dužnost nerezidentnog ambasadora u Crnoj Gori i poželio mu puno uspjeha u obavljanju diplomatske misije", saopšteno je iz Skupštine.

Sagovornici su iskazali zadovoljstvo veoma dobrim i prijateljskim bilateralnim odnosima dvije države koji su zasnovani na političkim, ekonomskim i drugim interesima i zajedničkim vrijednostima.

"Brajović se zahvalio na kontinuiranoj podršci koju Letonija pruža u ostvarivanju naših evropskih i evroatlantskih aspiracija. Sagovornici su razmijenili mišljenja i o drugim pitanjima od regionalnog i globalnog značaja", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније