Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Radio Jadran, Objavila: J.B.Č. ]

08. 06. 2017. 12:49   >>  12:57 5

SA 19 GLASOVA

Katić izabran za predsjednika opštine

Kandidat Demokrata, Stevan Katić, sa 19 glasova vladajuće koalicije i jednim opozicionim, izabran je za novog predsjednika opštine Herceg Novi.

"Premda je bilo spekulacija da dio vrha DF-a traži da predsjednik opštine bude iz Novske liste, za Katića su digli ruku 9 odbornika Demokrata, 4 DF-a, 3 Novske liste, 2 SNP-a i 1 SDP/URE iz vladajuće koalicije i jedan odbornik Građanske lsite Mišo Škobalj", javio je Radio Jadran.

Kako je objavljeno, opozicioni odbornici (DPS i SD) bili su uzdržani a odbornik Izbora, Dušan Radović Krušo ni ovoga puta nije došao na skupštinsko zasjedanje.

Nakon svečane izjave Katić je poručio sa govornice da neće imati razumijevanje za opstrukcije sa državnog nivoa.

Stevan Katić rođen je u Herceg Novom. Diplomirani je ekonomista, a uskoro završava i postdiplomske magistarske studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Posljednjih godina se uspješno bavi privatnim porodičnim poslom u turizmu. Biran je za odbornika Skupštine opštine Herceg Novi u dva navrata. Predsjednik je Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi i član Predsjedništva Demokratske Crne Gore.

Skupština danas bira i sedam Odbora, što je u obavezi po Poslovniku.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније