Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 06. 2017. 11:34 >> 11:07
17

AMBASADA SRBIJE

Nijesmo uticali na optužene

Ambasada Republike Srbije u Crnoj Gori negirala je da su njihovi predstavnici umiještani u odluke optuženih o priznanju krivice u aferi "Državni udar".

 

Podsjećamo, funkcioner DF-a, Andrija Mandić, saopštio je juče da je jedan od optuženih u aferi Državni udar, Aleksandar Čurović, saopštio da ih je "gospođa iz ambasade Srbije ohrabrivala da urade sve suprotno od onog što se dešavalo".

"Povodom insinuacija o bilo kakvoj umiješanosti predstavnika Ambasade u odluke optuženih o priznanju krivice, Ambasada Republike Srbije odbacuje informacije kao potpuno neosnovane i neistinite", navodi se u reagovanju.

Povodom, kako su istakli, "tendencioznih i netačnih informacija objavljenih u medijima u vezi uhapšenih državljana Srbije", iz Ambasade Srbije su kazali da su svi državljani te zemlje u ovom postupku potpuno konzularno zbrinuti.

"Sve vrijeme su ostvarivani kontakti sa nadležnim institucijama, a u skladu sa nadležnostima uhapšeni su redovno obilaženi u zatvoru u Spužu. Ambasada Republike Srbije će nastaviti da u okviru svojih ovlašćenja vodi računa o svim državljanima Srbije kojima je potrebna konzularna zaštita i, kao i do sada, neće učestvovati u političkim razmiricama u Crnoj Gori", navodi se u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније