Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 06. 2013. 14:41 >> 08:36
4

VULETIĆ VS ŠABOVIĆ

Imamo zdravu koaliciju sa SDP-om

Funkcioner DPS-a Milorad Vuletić uvjeren je da je koalicija sa SDP-om na zdravim osnovama i da je istup Džavida Šabovića pojedinačan slučaj.

 

Vuletić je, reagujući na izjave poslanika SDP-a Džavida Šabovića koji je rekao da treba preispitati koaliciju sa DPS-om zbog Crne Gore i cijele situacije u zemlji, te da će to predložiti partijskim organima uskoro, rekao da nema informacije da li veći dio SDP-a podržava inicijativu Šabovića.

"Ja nemam bilo kakvu informaciju u vezi sa tim. To je njegovo legitimno pravo da u okviru svojih partijskih organa radi. Ja cijenim da je koalicija DPS-SDP na zdravim osnovama. To istupanje pojedinaca je demokratsko pravo", rekao je Vuletić radiju Antena M.

On tvrdi da je DPS u stabilnoj koaliciji sa SDP-om.

“Konačno, tek su završeni i parlamentarni i predsjednički izbori i na tom fonu treba razmišljati - kako popraviti socio-ekonomsku situaciju države i kako doprinijeti prosperitetu a ostalo je individualna stvar pojedinaca i u okviru partija i u okviru klubova”, istakao je Vuletić. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније